fbpx

Eenvoudig, duidelijk, doeltreffend.

Een eenvoudige detox-kuur voor de start van een nieuwe gezonde levensstijl.

De 10-daagse detox-kuur zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam, geeft je nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling en gewichtsverlies. Je volgt het programma stap voor stap met heerlijke en gezonde recepten. Het detox-proces wordt voornamelijk ondersteund door de inname van hoogwaardige voedingssupplementen. 

– Tijdelijke aanbieding van € 99,95 ipv € 129,95. Geldig tot en met 30/04/2022 –

De zuiveringsrecepten

Bij jouw detox-box krijg je het boekje ‘zuiveringsrecepten’. Hierin staat alles beschreven hoe je aan de kuur begint, meer info over de supplementen en tenslotte jouw dagelijkse planning.

Elke dag vind je de recepten terug die je moet maken. Een opmaatgemaakt boodschappenlijstje en een duidelijke beschrijving.

Jouw persoonlijk dagboek

Je begint elke dag fris met een interessant weetje. Deze gezondheidstips kan je op lange termijn toepassen. 

Na jouw dag kan je je ervaring neerpennen. Zo reflecteer je en krijg je na verloop van tijd méér inzicht over de impact van gezonde voeding en de kracht van de juiste voedingssupplementen.

Nog méér recepten

De recepten zijn door voedingsdeskundige Ann specifiek samengesteld van dag tot dag, voor je ontbijt, lunch en avondmaal. 

Wens je na de kuur nog meer culinaire inspiratie? Dan vind je aan het einde van het boekje enkele extra recepten die je na de kuur kan klaarmaken.

The Detox Box (4,2)

Scroll to Top