fbpx

Welkom bij The Detox Box

Een jong en hip nutriceutisch familiebedrijf gevestigd in België. Sinds september 2019 besloten moeder en zoon samen te ondernemen.

Waar we écht goed in zijn

Wij helpen mensen om hun lichaam & geest in topvorm te brengen en te houden. 

Wij ondersteunen dit proces met een eenvoudig detox-programma, ondersteund door hoogwaardige en natuurlijke voedingssupplementen.

Waar we in geloven

Wij geloven mee te helpen aan een grotere bewustwording wat betreft de noodzaak van gezonde voeding en de kracht van voedingssupplementen. 

Ons verhaal

Ann, gezondheidscoach en orthomoleculair specialist volgde boven haar klassieke wetenschappelijke opleidingen een studie aan de levensschool, met de focus op voedingssupplementen, kruidenleer en zuiveringskuren. Na deze 4 jarige opleiding deed ze onderzoek naar detox-kuren, de juiste en effectieve combinatie tussen gezond eten en voedingssupplementen. De resultaten van het onderzoek waren zo goed dat ze hiermee verder wou gaan.

Jef, haar zoon en gepassioneerd ondernemer, besloot haar te ondersteunen om samen dit product in de markt te zetten. En zo is The Detox Box ontstaan. Samen slagen ze erin hun brede kennis om te zetten in eenvoudige informatie en laagdrempelige actiepunten. Terwijl Ann het hart is van The Detox Box, is Jef de motor achter het bedrijf.

Wetenschappelijke achtergrond


Het begon bij grootvader, Dokter Jos Wouters. Hij was niet alleen een bijzonder sympathieke man, maar een gekende dokter in België. Buiten zijn klassieke opleiding had hij vooral een holistische visie op de gezondheid. 

Ann, de dochter van Dokter Wouters was al snel geïnteresseerd in de medische wereld. Werken in de gezondheidszorg staat op haar lijf geschreven. Door haar verschillende opleidingen, klassiek en complementair, heeft ook zij een holistische kijk op de mens.

Deze ingrediënten vormden een gezonde cocktail aan wetenschappelijke informatie, waaruit een uniek merk & familiebedrijf is ontstaan. Een bedrijf die vanuit een eenvoudige en krachtige invalshoek mensen op gezondheidsvlak informeert en stimuleert.

Het Team

Leer ons beter kennen

Ann Wouters

Founder - Zaakvoerder
Healthcoach, Nutritionist & Detoxexpert

Hallo ik ben Ann. Het is mijn passie om je te helpen op je levenspad, dit zowel op lichamelijk als op mentaal vlak.

Ik heb me gespecialiseerd in orthomoleculaire voeding, natuurlijke voedingssupplementen, kruidenleer, voedingssystemen en zuiveringskuren. Al jarenlang geef ik coaching om tot een betere bewustwording te komen wat betreft een gezonde levensstijl.

Mijn favoriete quote:

"Every human being is the author of his own health".

Jef Schrijvers

Co-Founder
General management & Marketing

Hi ik ben Jef, een gedreven persoon met een creatieve geest.

Gezondheid en bewustwording van voeding zijn van kleins af aan meegegeven. Mijn passie is het managen van projecten en het vermarkten van producten waar ik in geloof. Zelf heb ik enige ervaring in de farmaceutische sector, gewerkt in een snel groeiend farmaceutisch bedrijf in Brussel en nauw samengewerkt met apothekers. 

Mijn favoriete quote:

"Life is like riding a bicycle.
To keep your balance you must keep moving."

Scroll to Top